AMIGO PLANT

Date

July 15, 2015

Category
Partners
About This Project

Amigo Plant is een kwekerij van 150.000 m² verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten vetplanten/Succulenten geteeld in diverse potmaten. Het brede en betrouwbare sortiment wordt afgezet aan de professionele handel zoals groothandelsbedrijven, cash&carry, tuincentra en de retail.
Enkele belangrijke produkten zijn; Echeveria, Crassula, Rhipsalis, Kalanchoë, Aloë en Agave. Ook worden er vele pot-plant combinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij de feestdagen en de diverse jaargetijden.
Door de optimale omstandigheden, op onze teeltlocatie in Portugal, kunnen we jaarrond de beste kwaliteit garanderen voor onze producten. Vooral in de winterperiode, zal uw Succulenten presentatie er optimaal bijstaan.
Zo zorgt Amigo Plant het gehele jaar door voor een zuidelijke sfeer op vele vensterbanken in huis en kantoor en voor een mediterraan gevoel op eigen terras of patio. De missie van Amigo Plant is dan ook om trendy vetplanten in de markt te zetten van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare consumentenprijs.

Tevens maakt Amigo Plant bloeiende Kalanchoë’s. Door de overname van Triade en Kwekerij Hans Kuilboer, heeft Amigo Plant een optimale locatie, waar Kalanchoë’s in de beste kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Met het uitgangsmateriaal en sortiment van Jepsen kunt u een sortiment enkelbloemig en dubbelbloemig opnemen in potmaat 6 cm en 8,5 cm. Voor de piekperiodes, kunnen wij ook ordermatig potmaat 7 cm produceren.

Amigo Plant komt via het concept “Safari Plant” regelmatig met nieuwe producten op de markt. Hier op de Spoga/Gafa laten we de nieuwe Agave “Amigo Jambo” zien. Deze “Vriendelijke Vriend” is de eerste van vele nieuwe produkten. Op de Flora Holland Trade Fair in November presenteren we de Agave “Shaka Zulu” en de Aloë “West Jogoo” Deze artikelen zijn ook zeker de moeite waard, ze zullen al snel een vaste waarde worden bij de consument.

Amigo Plant ontwikkeld en verkoopt ook vele commerciële plantconcepten. De “Glowing Star in the Dark®” is waarschijnlijk al bekent bij u. Een nieuw concept: “Paint the Plant®” wordt tijdens de Flormart in Padova Italië geintroduceerd. Dit concept is ontwikkeld voor diverse feestdagen en geefmomenten, waaronder Moederdag, Grootouderdag en Meester- en Juffendag.

 

 

http://www.amigoplant.nl/